Нашим підприємством на протязі цього року розроблено стратегічний план покращення послуг водопостачання та водовідведення у 2017 році. Під час складання плану працівниками водоканалу було проведено технічний огляд мереж міста та моніторинг відгуків споживачіів. Одним із першочергових заходів даного плану є покращення водопостачання будинків Старокостянтинівського шосе та прилеглих вулиць. 

Зважаючи на численні прохання споживачів адміністрацією водоканалу було прийнято рішення розпочати будівництво підвищуючої водопровідної насосної станції (ПВНС) по вул. Старокостянтинівське шосе, 71 вже в грудні цього року. Метою даного будівництва є збільшити тиск у будинках вказаного мікрорайону, що в свою чергу покращить якість водопостачання багатьох абонентів. Крім того використання обладнання , що буде встановлено на ПВНС дасть змогу забезпечити надійне та безперебійне водопостачання мікрорайону.

Закінчення будівництва заплановано на грудень цього року. Після введеня в експлуатацію даної ПВНС наше підприємство має намір продовжити виконання наміченого плану заходів щодо покращення якості послуг з водопостачання та водовідведення.