На виконання вимог п.8 "Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення" затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 р. №869 ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019 року №291) та керуючись ст.10 розділу ІІІ Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів з обгрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженим Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 року, Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства виконало розрахунок і надало заяву до Шепетівського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2019-2020рр.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 10 днів ( з 21 по 30 серпня 2019р.) з дня розміщення у друкованих засобах масової інформації, за адресою підприємства: вул. Некрасова,127 м. Шепетівка, або на електронну адресу:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Обгрунтування необхідності коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

Планова структура тарифу на централізоване водопостачання

Розрахунок тарифів на централізоване водопостачання

Планова структура тарифу на централізоване водовідведення

Розрахунок тарифів на централізоване водовідведення

Планова структура тарифу на централізоване водовідведення для суб'єктів господарювання у сфері централізованого водовідведення