Сьогодні до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення України Шепетівський міський голова Віталій Бузиль відзначив працівників Шепетівкаводоканалу.

“Своєю важкою працею комунальники фактично забезпечують життєдіяльність міста. Бо працюєте ви і вдень, і вночі, у холод і спеку. Це робота дуже важлива і досить важка. Хочеться, щоб мешканці нашої громади більше цінували діяльність працівників житлово-комунальної галузі. Дякую усім вам! Бажаю міцного здоров’я, родинного затишку і добробуту!”, - відзначив під час привітання Віталій Бузиль. 

Почесні грамоти Шепетівської міської ради за багаторічну сумлінну працю та значний особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства міста отримали:

  • Світлана Степанівна Матвійчук – інженер з охорони праці,

  • Дмитро Дмитрович Міхтєєв – головний енергетик,

  • Василь Васильович Максимчук – водій автотранспортних засобів.

Також за сумлінну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у забезпечення стабільної роботи водопровідно-каналізаційного господарства Грамотою Асоціації “Укрводоканалекологія” відзначили Іванну Олександрівну Грінчук - інженера технічного відділу Шепетівкаводоканалу.

Вітаємо нагороджених та усіх працівників Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства з професійним святом. Бажаємо успіхів та нових досягнень у своїй щоденній сумлінній праці!